Inquiry
Form loading...
Bred markedsudsigt for trådindsats

Industri nyheder

Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Bred markedsudsigt for trådindsats

2024-05-16

Ifølge forskerholdets forskningsstatistikker nåede det globale salg af ståltrådsindlæg 3,3 milliarder yuan i 2023 og forventes at nå 4,2 milliarder yuan i 2030 med en sammensat årlig vækstrate (CAGR) på 3,7% (2024) -2030). Det kinesiske marked har ændret sig hurtigt i de seneste par år. Markedsstørrelsen i 2023 vil være 100 millioner yuan, hvilket svarer til omkring % af verden. Det forventes at nå 100 millioner yuan i 2030, og den globale andel vil nå %.

Som den mest anvendte type udgør låsetrådsgevindindsatser omkring 62 % af markedsandelen.

Trådindsatsindustrien i rustfrit stål, som en skinnende perle af moderne industri, bruger rustfrit stål som hovedmateriale og er afhængig af udsøgt håndværk til at skabe højkvalitets trådindsatsprodukter. Som førende inden for fastgørelseselementer spiller disse gevindindsatser en uundværlig rolle i mange industrielle sektorer såsom maskiner, biler, byggeri, elektronik og rumfart.

Gevindindsatser i rustfrit stål opfylder de unikke behov i forskellige anvendelsesscenarier med deres forskellige fysiske og kemiske egenskaber. Under høj-intensitetstryk demonstrerer højstyrke ståltrådsgevindskær ekstraordinær bæreevne og giver solid støtte til mekanisk udstyr; i barske kemiske miljøer beskytter korrosionsbestandige ståltrådsindsatser udstyret med deres fremragende stabilitet Sikker drift; i miljøer med ekstreme høje temperaturer kan ståltrådsindsatser med høj temperatur stadig bevare fremragende funktionalitet, hvilket giver pålidelig beskyttelse til rumfart og andre områder. Disse forskellige typer trådgevindsindsatser er som stjerneprodukter i branchen, der hver skinner med et unikt lys, og sammen har de skabt herligheden af ​​den rustfrie trådgevindsindsatsindustri. Med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi og den hurtige udvikling af industrien har trådindsatsindustrien i rustfrit stål også indvarslet hidtil usete udviklingsmuligheder. Markedsskalaen fortsætter med at udvide sig, og nye produkter og nye teknologier dukker op efter hinanden og tilfører ny vitalitet i udviklingen af ​​industrien. Konkurrencelandskabet bliver også stadig hårdere. Større virksomheder har øget investeringer i forskning og udvikling, forbedret produktkvalitet og stræber efter at indtage en gunstig position på markedet.

Ser vi frem til fremtiden, vil trådindsatsindustrien i rustfrit stål indlede et bredere udviklingsområde. Efterhånden som den globale økonomi genopretter sig, og nye markeder dukker op, vil industriens efterspørgsel fortsætte med at vokse. Begreberne miljøbeskyttelse og energibesparelse er dybt forankret i folkets hjerter, hvilket også vil fremme udviklingen af ​​industrien i en grønnere og kulstoffattig retning. Den udbredte anvendelse af teknologier som intelligens og automatisering vil give stærk støtte til forbedring af produktionseffektiviteten og kvaliteten i industrien.