Inquiry
Form loading...
ʻO nā ʻano hoʻokomo milo uea like ʻole

Nūhou

Nā Māhele Nūhou
Nūhou Hōʻikeʻike

ʻO nā ʻano hoʻokomo milo uea like ʻole

2024-03-23

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā mea hoʻokomo uea lele lele e like me ko lākou ʻano i loko o nā mea hoʻokomo uea ʻano maʻamau, ʻano hoʻopaʻa ʻano uea i hoʻokomo ʻia, nā mea hoʻokomo i hoʻopaʻa ʻia me ka puka makapō.

ʻO ke ʻano maʻamau o ka hoʻokomo ʻia ʻana o ka uea ka mea maʻamau a hoʻohana nui ʻia. Hoʻokomo ʻia ke kaula uea maʻamau i ka laulā ikaika, ʻoluʻolu ka hui hana, uhi ʻia nā ʻano like ʻole i kahi ākea, ma nā wahi a pau o nā kikoʻī o ka wili, hiki ke hana koke ʻia ka wili; ʻO ke kaʻina hana oʻo, nā mea hana stereotypes, kiʻekiʻe, ke kumu kūʻai o ka hale hana e pili ana i ka hopena like o nā mea hoʻokomo threaded he pōmaikaʻi, e hōʻemi ana i nā kumukūʻai kūʻai o ka mea kūʻai; ka hoʻokomo ʻana o ka mea maʻalahi loa e hoʻomaopopo i ka semi-akomi uila, e hoʻomaikaʻi i ka pono o ka hui ʻana o ka hui o ka mea kūʻai aku o ka hoʻohana ʻana, ke kākoʻo ʻana i ke kaʻina hana mounting koʻokoʻo kākoʻo.

Nā ʻano like ʻole o ka milo uea hoʻokomo02.jpg

ʻO ka laka ʻana i ke ʻano uea milo hoʻokomo, aia i loko o ke ʻano maʻamau ʻano uea milo hoʻokomo ma muli o ka hoʻolālā ʻana o ka polygonal deformation o ke apo, ʻo ka deformation o ke apo e ʻoi aku ka ikaika o ka milo, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena anti-vibration. ʻOi aku ka pono a me ka vibration kaiapuni.

news_img07.jpg

Tangless uea milo hookomo pili i ka maʻamau type uea milo hookomo, i loko o ka nut ma na wēlau e hoʻonui i ka hoʻokomo 'ana o ka holo awāwa, a me ka hoʻohana 'ana i kūikawā threaded poʻo hoʻonoho wrenches no ka hoʻokomo, 'aʻole pono e hoʻokaʻawale ma waena o ke kuhikuhi o ka nut. , hiki ke hoʻokomo pono, hoʻokomoʻia me ka weheʻoleʻana i ka hopena o ka shank, hoʻomaikaʻi nui i ka pono o ka hoʻokomoʻana i ka nut.

news_img08.jpg

Hoʻokomo ʻia ka milo vertebrae puka makapō i hoʻokomo ʻia i kahi milo uea kila kūikawā, kino hoʻokomo i ke kino no ka hale conical, hoʻokomo ʻia ka milo uea makapō, e like me ka inoa, no ka puka makapō wale nō (ʻike ʻole ʻia ʻaʻole ma o ka puka) o ka hoʻonui ʻana i ka milo kūloko. hoʻoponopono. ʻAʻole ia he paʻa paʻa, ʻo ia ka hoʻohana ʻana i ke kaula uea e hoʻokomo i mua o ka hopena o ka 2 a 3 huli o ka cone me kahi mea hana kūikawā e hoʻopili ʻia i loko o ka lua threaded.

Nā ʻano like ʻole o ka milo uea hoʻokomo03.jpg