Inquiry
Form loading...
He aha nā ʻano nui o nā mea hoʻokomo ʻia o Xinxiang Flight Fastener Co., LTD.?

Nūhou

Nā Māhele Nūhou
Nūhou Hōʻikeʻike

He aha nā ʻano mea nui o nā mea hoʻokomo threaded o Xinxiang Flight Fastener Co., LTD.?

2024-03-23 ​​13:44:25

ʻO ke ʻano mua: nā mea hoʻokomo uea

ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka uea he ʻano hou o ka mea hoʻopaʻa wili i loko, kūpono no ka hoʻopili ʻana i ka milo, wili ʻia a hoʻopaʻa ʻia i loko o ka lua wili o kekahi o nā ʻāpana i hoʻopili ʻia e hana i kahi milo kūloko maʻamau, a hoʻopaʻa ʻia ka bolt (a i ʻole ka wili) i loko. He pūnāwai-like i loko a me waho o ka milo concentric kino i hana ʻia me ke anu-owili daimana kuhili uea me ka ikaika kiʻekiʻe, kiʻekiʻe precision a me ka laumania ili. Hoʻohana nui ʻia ia e hoʻoikaika a pale i ke kaula kūloko o nā mea ikaika haʻahaʻa. ʻO ke kumu o ka hana ʻana i kahi pilina elastic ma waena o ka wili a me ke kaula i loko o ka matrix, e hoʻopau i ka hewa o ka hana ʻana, a hoʻomaikaʻi i ka ikaika pili.Nūhou 1-Kiʻi 1v8m

ʻO ke ʻano ʻelua: nā mea hoʻokomo pili ponoʻī

ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka milo paʻa ponoʻī he wili-wili i loko a i waho, i hoʻokomo ʻia i loko o ka plastik, ka hao aluminika, ke keleawe a me nā mea palupalu ʻē aʻe, hiki ke hana i kahi ikaika kiʻekiʻe o ka lua o loko, hiki ke hoʻoponopono ʻia ke kaula i loko. .

news_img01.jpg
news_img02.jpg

ʻO ke kolu o nā ʻano: kī laka paʻa i hoʻokomo ʻia

ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka loʻi laka kī he mea hoʻopaʻa kūikawā me nā loina o loko a me waho, a ʻehā a ʻelua paha kī kī ma ka milo waho. Hoʻokomo ʻia ka hoʻonohonoho ʻana o ka bolts i loko o ka lua lalo ma hope o ka paʻi ʻana, a laila hoʻokomo ʻia nā bolts ʻehā i loko e pāʻani i kahi hana paʻa ikaika.

Nūhou 1-Kiʻi 4q8x

No ka hoʻokomoʻana i ke kaula wili, nā mea hoʻokomo pono'ī a me nā kī kī kī, loaʻa iā mākou ka nui o ka nui e hiki ke hanaʻia i nā kūlana i makemakeʻia e kā mākou mea kūʻai. ʻOiaʻiʻo, no ka loaʻa ʻana o kā mākou R&D a me ka hui hoʻolālā, inā pono ʻoe e hana i nā mea hoʻopaʻa kūikawā e like me kāu mau kaha kiʻi, hiki iā mākou ke hana pēlā.

No laila inā makemake ʻoe i nā mea hoʻokomo threaded, e ʻoluʻolu e koho iā mākou!