Inquiry
Form loading...
Hoʻokomo ʻia ka mea hoʻoneʻe i ke kaula uea, pehea e hana ai?

Nūhou huahana

Nūhou waeʻano
Nūhou Hōʻikeʻike

Hoʻokomo ʻia ka mea hoʻoneʻe i ke kaula uea, pehea e hana ai?

2024-08-10

Hoʻokomo ʻia ka mea hoʻoneʻe i ke kaula uea, pehea e hana ai?

Manaʻo wau he nui nā hoaaloha i ʻike pehea e hoʻokomo ai i ka hoʻokomo ʻana i ke kaula uea, akā pono ka mea hoʻokomo i ka uea e wehe i ka pahu huelo ma hope o ke kau ʻana, pehea e wehe ai i ka paʻa huelo? E nānā kākou i kēia lā

Nuhou ma ka la 9 o Augate.jpg

  1. E hoʻokomo i ke kuʻi kūikawā o ka milo uwea e hoʻokomo i loko o ka lua milo o ka mea hoʻokomo milo uea i hui ʻia, a e hoʻohana i ke koʻokoʻo o ka mea paʻahana e kū i ka lima kau o ka milo uea hoʻokomo.
  2. E hoʻohana i ka hāmare ma kahi o 200g e kikeke i ke koʻokoʻo kuʻi e wehe i ke koʻokoʻo kau ʻana, a pololei ka nui a me ke kuhikuhi o ka ikaika kīkēkē, i hiki ke hāʻule loa ka pahu kau. lawe pololei ʻia ka mea hana, maʻalahi a wikiwiki hoʻi)
  3. Inā aia ma loko o ka lua, e hāʻule pololei ka ʻōpala huelo i wehe ʻia, inā i loko o ka puka makapō, pono e wehe ʻia. Ke ʻike ʻia ua hewa ka hoʻokomo ʻana o ke kaula uea a i ʻole ka hoʻokomo ʻana o ke kaula uea i hoʻokomo ʻole ʻia, a me nā mea ʻē aʻe, e hoʻopili ia i ka hoʻohana maʻamau o ka bolt ma hope o ka hoʻokomo ʻana, a i ʻole ka hoʻokomo ʻia ʻana o ka milo uea i hoʻokomo ʻia i ka hoʻohana maʻamau. o ka lola loko i hanaia e ka uwea milo hookomo ma muli o ke komo a me ka elasticity hoemi ma muli o ka lōʻihi o ka hoʻohana manawa, a he pono e wehe i ka uea milo hookomo. Pehea e hemo ai penei? E hoʻokomo i ka mea hoʻokomo milo me ka ʻoki ʻoki a kū pololei i loko o ka lua milo i hana ʻia e ka uea i hoʻokomo ʻia, e kīkē mālie me ka hāmare, e hoʻopili i ka ikaika axial e hoʻopaʻa paʻa i ka ʻaoʻao ʻoki o ka lima i ka hoʻokomo ʻana i ka milo uea, a laila wili. i waho o ke kaula uwea e hookomo ma ka aoao ku e o ka milo. ʻAʻole hiki ke hoʻohana hou ʻia ka mea hoʻokomo uea i wehe ʻia.

Ma hope o ka wehe ʻia ʻana o ka mea hoʻokomo uea, hoʻokomo hou ʻia kahi wili wili hou, a hou hou ka lua milo.