Inquiry
Form loading...
Fa'aogaina ole fa'aofiina o filo uaea ile uila afi ma le tausiga ole afi afi

Tala o oloa

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Fa'aogaina ole fa'aofiina o filo uaea ile uila afi ma le tausiga ole afi afi

2024-06-12

O le faʻaofiina o filo uaea uaea e mafai ona faʻaleleia atili ai le malosi o le filo o le pu filo, ma e mafai ona faʻaleleia lelei le ofuina o le teteʻe ma le malosi o le filo o le pu i totonu o le moli aloiafi i le tausiga o taavale. O le fa'aofiina o filo uaea u'amea e mafai ona fa'aleleia atili le malosi o le filo o le feso'ota'iga filo fa'ameamea alumini.

  1. Le faʻaogaina o le uaeafa'aofi filoi le tausiga o taavale: o le pu i totonu o le afi aloiafi, ona o le maualuga o le vevela, tele le vibration ma le teʻi ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le pu filo i totonu e faigofie ona ofuina ma malaga, e mafua ai le toesea vave o le ulu ulu. O le faʻaogaina o le fusi faʻapipiʻi, e le gata ina faʻaleleia ai le gafatia o le filo e faʻafeiloaʻi ai le eseesega o le vevela, ae faʻaleleia ai foi le faʻaogaina o le ofuina, lea e mafai ona taofia ai le ofuina o le pu filo ma taʻitaʻia ai nifo ma le tuai o vaega.
  2. Le faʻaogaina o uaea uʻameafa'aofi filoi totonu o le uila afi: o le uila afi afi ma le pa'u tino o alumini alumini, ma le fausaga laititi ma le mamafa o le mamafa, ma o vaega fa'afeso'ota'i filo i luga o le tino e tatau ona fa'atupuina le fa'alavelave galue tele (e pei o le pa'u ulu) ma le malosi o le pu filo e maualuga atu. . O le auala e masani ona faʻaaogaina o le faʻaaogaina lea o se fesoʻotaʻiga filo tele e maua ai se faʻalavelave galue tele. E pei o paʻu ulu, o le faʻaogaina o le M6 bolts e mafai ona fetaui ma manaʻoga malosi. Ae ui i lea, ina ia mautinoa o le pu filo i luga o le atigipusa e mafai ona tatalia se faʻalavelave galue tele, o loʻo faʻaaogaina le filo fesoʻotaʻiga ma le lautele lautele o le M8. O lenei mea e mafai ona foia ai le faʻafitauli o le malosi o le pu filo, ae faʻateleina le tau o le gaosiga o faʻamau. O le su'ega o lo'o fa'aalia ai o le malosi o le pu filo e mafai ona fa'ateleina i le sili atu i le 20% e ala i le fa'aogaina o le fa'aofuofu fa'apipi'i. O le mea lea, e faʻaaogaina le ivi ivi e fai ai se pu filo i luga o le tino, lea e mafai ona faʻamalieina manaʻoga o fesoʻotaʻiga puʻu filo malosi.