Inquiry
Form loading...
Fa'atauga lautele ole maketi ole fa'aofiina o filo uaea

Alamanuia talafou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Fa'atauga lautele ole maketi ole fa'aofiina o filo uaea

2024-05-16

E tusa ai ma fuainumera suʻesuʻe a le au suʻesuʻe, o le maketi uaea uaea faʻapipiʻi faʻatau maketi na oʻo atu i le 3.3 piliona yuan i le 2023, ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le 4.2 piliona yuan i le 2030, faʻatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga (CAGR) o le 3.7% (2024). -2030). Ua vave ona suia le maketi a Saina i nai tausaga talu ai. Ole tele ole maketi ile 2023 ole a 100 miliona yuan, e tusa ma le% o le lalolagi. O loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 100 miliona yuan i le 2030, ma o le a oʻo atu le vaega o le lalolagi i le %.

I le avea ai ma ituaiga sili ona fa'aaogaina, loka uaea filo fa'aofi fa'amau e tusa ma le 62% o le maketi sea.

Le uaea uaea uaea faaofi alamanuia, e pei o se penina susulu o alamanuia faaonaponei, faaaogaina u'amea u'amea e fai ma mea autu ma fa'alagolago i tufuga matagofie e fatu ai oloa fa'aofi filo uaea maualuga. I le avea ai ma taʻitaʻi i le matata o mea faʻapipiʻi, o nei mea faʻapipiʻi filo o loʻo i ai se sao taua i le tele o vaega faʻapisinisi e pei o masini, taavale, faufale, mea tau eletise ma vaalele.

Fa'aofiina filo uaea uaea uamea e fetaui ma mana'oga tulaga ese o fa'ata'ita'iga fa'aoga eseese ma a latou mea fa'aletino ma vaila'au eseese. I lalo o le mamafa o le mamafa, fa'aofiina filo uaea u'amea maualuluga fa'aalia le tulaga fa'apitoa e amoina ai uta ma maua ai le lagolago mautu mo masini fa'ainisinia; i si'osi'omaga vaila'au malosi, fa'aofiina filo uaea u'amea e puipuia ai masini ma lo latou mautu lelei Fa'agaioiga saogalemu; i si'osi'omaga maualuga-vevela, maualuga-vevela uaea filo fa'aofiina e mafai lava ona tausia lelei galuega tauave, tuuina atu le puipuiga faatuatuaina mo aerospace ma isi fanua. O nei ituaiga eseese o mea faʻapipiʻi filo uaea e pei o oloa fetu i totonu o le alamanuia, e susulu taʻitasi ma se malamalama tulaga ese, ma faʻatasi ua latou fatuina le mamalu o le faʻapipiʻiina o filo uaea uaea. Faatasi ai ma le alualu i luma faifaipea o le faasaienisi ma tekinolosi ma le televave o atinae o alamanuia, o le uaea uaea uaea insert alamanuia ua amata foi i avanoa atinae e lei tupu muamua. O loʻo faʻaauau pea le faʻalauteleina o le maketi, ma o oloa fou ma tekonolosi fou e tulaʻi mai le tasi ma le isi, ma faʻaolaina ai le malosi fou i le atinaʻeina o pisinisi. O le tulaga fa'atauva'a fo'i ua fa'atupula'ia le malosi. O kamupani tetele ua faʻateleina tupe faʻafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe, faʻaleleia le lelei o oloa, ma taumafai e nofo i se tulaga lelei i le maketi.

O le va'ava'ai atu i le lumana'i, o le fa'aofiina o filo uaea uaea fa'apipi'i alamanuia o le a fa'afeiloa'i ai se avanoa fa'alautele lautele. A'o toe fa'aleleia le tamaoaiga o le lalolagi ma tula'i mai maketi o lo'o tula'i mai, o le a fa'aauau pea le fa'atupulaia o manaoga tau pisinisi. O manatu o le puipuiga o le siosiomaga ma le faʻasaoina o le malosi o loʻo mauaa loloto i loto o tagata, lea o le a faʻalauteleina ai foi le atinaʻeina o pisinisi i se tulaga lanumeamata ma maualalo-carbon. O le faʻalauteleina o le faʻaogaina o tekonolosi e pei o le atamai ma le masini o le a maua ai le lagolago malosi mo le faʻaleleia atili o le gaosiga lelei ma le lelei i totonu o pisinisi.