Inquiry
Form loading...
Fa'atomuaga i nisi vaega o fa'aulu fa'aulu filo

Tala o oloa

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Fa'atomuaga i nisi vaega o mea fa'aofi fa'aulu filo

2024-04-26

O le fa'aofiina o lo'o fa'apipi'i filo o se ituaiga fou o fa'amau filo i totonu, e masani ona fa'aoga e fa'aleleia ma puipuia ai filo i totonu o mea e maualalo le malosi. O lona faʻavae e fausia ai se fesoʻotaʻiga faʻamalosi i le va o le sikulima ma le filo i totonu o le faʻavae, faʻaumatia mea sese o le gaosiga o filo ma faʻaleleia le malosi o fesoʻotaʻiga. O le fa'amau fa'amau e viliina i luga o le fa'ase'e fa'ase'e, fa'apea ona fai ai se filo uamea i totonu, e taofia ai le fa'ase'e.

O le fa'aogaina o mea fa'apipi'i filo fa'amau e mafai ona fa'aleleia atili ai le a'afiaga ma le tete'e o fa'amau ma fesoasoani e puipuia fa'amau mai le tatalaina. E le gata i lea, o le faʻaofiina o filo faʻapipiʻi ki e lelei le faʻafefeteina, lea e mafai ona faʻamautinoa lona faʻaogaina ma le faʻatinoga i mea eseese ma siosiomaga. I lalo ole tulaga malosi tutusa e pei o filo masani i totonu, e mafai ona faʻaogaina fao ma laʻititi laʻititi ma maualuga le malosi, lea e mafai ona faʻasaoina le tele o meafaitino, faʻaitiitia le mamafa ma faʻaitiitia le leo.

O le lautele o le fa'aofiina o filo loka ki i le setete saoloto e lapopoa teisi nai lo le filo totonu fa'apipi'i. I le faagasologa o le faʻapotopotoga, o le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina e le meafaigaluega faʻapipiʻi i le au faʻapipiʻi e mafua ai ona faʻaitiitia le lautele o le mama taiala, ma faʻaalia ai le tap muamua mo le lima latch (ST tap). ) A maeʻa ona faʻapipiʻi i totonu o le pu filo i totonu, pe a uma ona faʻapipiʻi, o le a faʻalauteleina le pine pine e pei o se tautotogo, ma faʻamausaliina i totonu o le pu filo i totonu. I lenei auala, o le faʻapipiʻiina o filo faʻapipiʻi ki o le a fausia ai se filo i totonu-maualuga e fetaui ma tulaga faʻavaomalo. Pitch ma le tulimanu sese e oo atu ai i le le tutusa o le tufatufaina atu o le mamafa i le va o le u'a ma le pu sikulima e mafai ona faapaleniina i le elasticity o le ki loka faaofi filo, o lona helix atoa e mafai ona faasoa atu le uta.

E masani lava, o le uamea carbon ma uʻamea uʻamea uʻamea o le a le manuia pe a o loʻo i ai ni mea faʻamaʻi maʻi ma manifinifi i luga o le fogaeleele, ae o le faʻapipiʻiina o filo faʻapipiʻi ki o le a leiloa le malosi pe a toetoe a leai se suiga o loʻo vaaia i luga, e mafua ai le leaga tele o le fausaga poʻo meafaigaluega. . O lona toilalo e sili atu ona natia ma afaina.


Aperila 26-1.jpg

Fa'avili i totonu o le pu fa'apitoa fa'ateteleina. O le pito i fafo o le ki loka fa'aofi filo fa'apipi'i e fetaui lelei ma le pu fa'asili i totonu e ala i le malosi fa'amalosi, ma o lona pito i totonu e fausia ai se filo i totonu masani. Pe a fa'afetauia ma fa'a sikula (bolts), e mafai ona fa'aleleia atili le feso'ota'iga filo. O le malosi ma le ofuina o le teteʻe e fausia ai se fesoʻotaʻiga elastic, lea e faʻaumatia ai le pitch ma le nifo faʻailoga afa-angle mea sese i le va o filo i totonu ma fafo, ma tufatufa tutusa le uta i luga o filo.

O uiga o le ki locking filo faaofi mea lava ia ma lona lamolemole luga o le a taofia le mating faavae tino mai elea pe a faaaogaina i siosiomaga faigata e pei o le susu ma le pala, ma aloese ai mai le leiloa o le taugata faavae sui sui ona o pu filo elea e le mafai. malepe. E mafai ona faʻaaogaina i vailaʻau vailaʻau, vaalele, meafaigaluega a le militeri ma isi taimi e manaʻomia ai le maualuga o inisiua.

I le taimi lava e tasi, e tatau foi i tagata uma ona gauai atu i asiasiga masani e puipuia ai le tatalaina ma afaina ai a tatou galuega.

Pe a tupu ni mea sese o masini filo poʻo faʻaleagaina filo i totonu e toe faʻaleleia, o le faʻaogaina o le faʻaofiina o filo loka ki e mafai ona toe faʻafoʻi mai ai le tino faʻavae i le ola ma faʻataga ai le faʻaoga muamua o sikulima, lea e vave ma taugofie. Mo se faʻataʻitaʻiga faigofie, o tino afi afi, vaega ie, vaega eseese o masini alumini, laulau meafaigaluega, ma isi mea o le a soloia ona o le faʻaleagaina o se pu sikuli. Afai lava e toe tata'i ma fa'apipi'i se lima filo, o le a toe fa'aolaina le fasi pepa.

O lo'o fa'aofiina filo fa'apipi'i ki o lo'o sapalai fa'alelei filo ma e fa'aaogaina i masini i so'o se tulaga o le olaga. E mafai ona faʻateleina le malosi o le filo, faʻateleina le tikeri fesoʻotaʻiga filo, faʻateleina le faʻalavelave faʻalavelave, ma isi mea, ma e mafai ona aumaia le tele o le faʻaogaina i le olaga. I le taimi lava e tasi, o le ola tautua o le faʻaofiina o filo loka ki e umi lava. O le filo i luga o le filo, lagolago i luga ma luga o le fesoʻotaʻiga i totonu o le faʻamau fesoʻotaʻiga O luga ole faʻafesoʻotaʻi o vaega e mafua mai i le gaioiga o le a mafua ai le faʻaleagaina o palasitika i le lotoifale pe a faʻapipiʻi muamua faʻamau. O le a taofi lenei suiga pe a muai faʻamau faʻamau. Ae ui i lea, i le taimi o le faʻaaogaina, talu ai o le fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi o le a aʻafia i le vibration, aʻafiaga ma isi avega, i le taimi nei, o le a faʻaauau pea ona tupu le suiga o le palasitika i le lotoifale o se vaega o mea i luga, lea o le a taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le malosi muamua ( taʻua o le tatalaina muamua) ma o le a faʻaitiitia le tau. Laiti, e faigofie ona tatala ma liliu le tina.

Talu ai ona o le lima filo filo e faia i le uamea e leai se mea, e maualuga lona maaa, lea e faʻateleina ai le ola tautua o vaega faʻavae vaivai i le sefulu i le fiaselau taimi; fa'atuputeleina lona malosi ma 'alo'ese mai le pa'u ma le fa'alavelave fa'afuase'i.

Aperila 26-2.jpg