Inquiry
Form loading...
Metotia Fa'apipi'i filo fa'apipi'i

Tala o oloa

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Metotia Fa'apipi'i filo fa'apipi'i

2024-04-23

E lua auala faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o filo faʻapipiʻi.


Fa'aofiina filo fa'apipi'i fa'apipi'i seti metotia fa'apipi'i tasi: pe a faʻapipiʻiina se numera laʻititi o taimi, e mafai ona e faʻaaogaina se auala faʻapipiʻi faigofie, faʻapitoa e ave faʻamatalaga tutusa o le auala + nut, e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, o le faʻapipiʻi filo faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le ituaiga tutusa o sikulima, faʻatasi ai ma le ituaiga tutusa o nati mo le faʻapipiʻiina, ina ia avea le tolu ma mea taua atoa, faʻatasi ai ma se faʻamaʻi e faʻapipiʻi ai le sikulima seti i totonu o le pu pito i lalo, ma a maeʻa ona aveese faʻamau.

Tala Fou ia Aperila 24-1.jpg

Fa'apipi'i filo fa'apipi'i auala fa'apipi'i lua : pe a faʻapipiʻiina se numera tele o taimi, o le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o filo faʻapipiʻi faʻapipiʻi meafaigaluega faʻapipiʻi, o auala faʻapitoa o le faʻaogaina e faʻatatau i le siata o loʻo i lalo. O le pito o le meafaigaluega i le ata o se ulu hexagonal, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le tapping wrench manual, e mafai foi ona faʻafesoʻotaʻi i meafaigaluega eletise poʻo pneumatic.

Tala Fou ia Aperila 24-2.jpg


Tala Fou ia Aperila 24-3.jpg

Fa'apipi'i filo fa'aofi manatu fa'apipi'i

1. Mo mea eseese fa'agaioiga, va'ai i le fa'asologa o le tele o le viliina, fa'agaioiga muamua. A maualuga le maaa o mea e fetaui, fa'amolemole fa'alautele teisi le pu pito i lalo i totonu o le viliina.

2. Faʻapipiʻi atoatoa le filo faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le pito i luma o le meafaigaluega ma le pito i lalo i lalo, ma e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le mea faigaluega i luga o le laina. Pe a faʻapipiʻi (1 ~ 2 pitches), ia mautinoa o loʻo ogatusa ma le pu pito i lalo, ma aua le faʻapipiʻiina. Afai e iloa le fa'ailo, aua le toe fesuia'i le meafaigaluega ma toe fetu'una'i a'o le'i fa'aogaina. A maeʻa le 1/3 ~ 1/2 o le auala i totonu, aua le toe amataina. E le gata i lea, aua le fesuiai le meafaigaluega i le itu i tua ona e ono mafua ai le faaletonu o oloa.


Fa'apipi'i filo fa'apipi'i fa'amatalaga ma le tele o le vili

O lo'o i lalo le lisi o lapopo'a metric o fa'aofi filo fa'apipi'i ma le lapopo'a e mana'omia e fa'apipi'i ai.Tala Fou ia Aperila 24-5.jpg

Tala Fou ia Aperila 24-5.jpg